You are on page: Etusivu
Lahjakortit nyt helposti ja nopeasti uudesta La Chica lahjakorttikaupasta!
» Lue Lisää!
Katso myös päivitykset Facebook sivuillamme!
» Lue Lisää!
Tutustu kauden tarjouksiimme Kuukauden Etu-sivulla!
» Lue Lisää!

LA CHICA KAUNEUSHOITOLAT PALVELEVAT NORMAALISTI

Arvoisat asiakkaamme, La Chica kauneushoitolat palvelevat teitä normaalisti toukokuun alusta alkaen. Ajanvarausjärjestelmämme netissä on aina ajantasalla ja näette vapaat ajat sieltä.

Kiinnitämme nyt tavallistakin enemmän huomiota hyvään hygieniaan. Työntekijöillämme on käytettävissään kasvomaskit, kertakäyttöiset käsineet sekä runsaasti tehokkaita desinfiointiaineita, työvälineet puhdistamme lisäksi myös UV sterilisaattoreilla. Riskiryhmiin kuuluvat henkilökuntamme työntekijät eivät työskentele hoitoloissa tällä hetkellä. Rajoitamme myös henkilöstön ja asiakkaiden määrää liikkeissä, niin että samassa tilassa ei ole yhtä aikaa kovin montaa henkilöä. Pyydämme jokaista asiakasta pesemään kädet heti hoitolaan saapuessa ja annamme myös asiakkaalle oman kertakäyttöisen maskin jota käytetään hoitolassa ollessa.

Otattehan ystävällisesti muut ihmiset huomioon ja tulette hoitoon vain täysin terveenä.

Tervetuloa La Chica Kauneushoitolaan

LA CHICA ON SUOMEN TUNNETUIN KYNSISTUDIO JA KAUNEUSHOITOLAKETJU

La Chica kynsistudio ja kauneushoitolaketju on jo yli 17 vuoden ajan erikoistunut laadukkaiden kauneudenhoitopalveluiden tuottamiseen asiakkaillemme. Kauneushoitoloissamme työskentelevillä rakennekynsimuotoilijoilla ja kosmetologeilla on vuosien kokemus työstä ja olemme tulleet tunnetuksi työn korkean laadun ja ystävällisen asiakaspalvelun ansiosta. Liikkeemme sijaitsevat kauppakeskuksissa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

La Chica on luotettava palveluntarjoaja, meidät on valittu Suomen Asiakastiedon toimesta Suomen vahvimpien yritysten joukkoon joka vuosi vuodesta 2011 lähtien ja meillä on ollut Bisnoden myöntämä AAA luottoluokitussertifikaatti yhtäjaksoisesti vuodesta 2013 lähtien.

Työmme korkeasta laadusta ja hyvästä jäljestä kertoo kuitenkin parhaiten suuri ja uskollinen kanta-asiakkaiden joukko, jotka ovat olleet erittäin tyytyväiset palveluumme vuosien ajan. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Asiakkaidemme antamaa palautetta

★ ★ ★ ★ ★ "Helsingin paras kynsistudio :)"
Niina Kurkinen, La Chica City-Center

★ ★ ★ ★ ★ "Aivan ihana kohtelu ja todella ammattitaitoinen tekijä. Halusin mahdollisimman luonnollisen näköiset kynnet ja ne myös sain, äärimmäisen huolellista työtä ja lopputulos oli 10+!"
Marja J., La Chica Flamingo-Jumbo

★ ★ ★ ★ ★ "Työ erittäin laadukasta ja palvelu ystävällistä. Iso suositus!"
Hanna Dagdeviren, La Chica Entresse

★ ★ ★ ★ ★ "Ihan loistava palvelu ja vakipaikka jo useamman vuoden ajan!"
Heidi Retsä, La Chica Iso Omena

★ ★ ★ ★ ★ "Hyvää palvelua ja erinomaisen huolellista työtä."
Arja Pitkänen, La Chica Kaari

★ ★ ★ ★ ★ "Olen ollut vuosia asiakkaana ja saanut aina erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua."
Heidi, La Chica Kaisaniemi

★ ★ ★ ★ ★ "Erittäin ystävällinen palvelu ja hyvä työnjälki. Tyytyväinen niin kynsiin kuin kasvohoitoihin ja microbladingiin."
Maria Warén, La Chica Leppävaara

★ ★ ★ ★ ★ "La Chica ihana ja viihtyisä kauneushoitola. Paikka jossa hoidetaan ammattitaidolla."
Terttu Laakkonen, La Chica Malmin Nova

★ ★ ★ ★ ★ "Kiva, rento, osaava."
Tuula Stenroos, La Chica Myyrmanni

★ ★ ★ ★ ★ "Tytöt on aina iloisia ja ystävällisiä, loistavaa asiakaspalvelua ja hyvää työtä"
Hannele Rouvinen, La Chica Tapiola

★ ★ ★ ★ ★ "Paras paikka missä olen käynyt"
Sofia Repo, La Chica EntresseRakennekynnet ja Geelilakkaus - Kauniit ja kestävät kynnet!

La Chica Kynsistudioissa toimivilta kokeneilta rakennekynsimuotoilijoilta saat kestävät ja kauniit rakennekynnet sekä muut kynsienhoitopalvelut. Teemme vuosittain upeat rakennekynnet yli 6000 asiakkaalle ja saat meiltä aina trendikkäät kynnet ja myös yksilölliset kynsimaalaukset ja koristelut omien toiveidesi mukaan.

Teemme kaikki kynnet turvallisella ja hajuttomalla geelitekniikalla. Valitse La Chica Rakennekynnet kun haluat kynsiin lisää pituutta. Kun omat kyntesi ovat jo riittävän pitkät mutta haluat niistä näyttävät ja kestävät, valitse La Chica Geelilakkaus.

» Lue lisää: Rakennekynnet ja Geelilakkaus

Volyymiripset ja klassinen ripsienpidennys - Upeimmat ripset!

Teemme sinulle upeimmat ja kauneimmat ripset, halusitpa sitten tyylillisesti Volyymiripsien näyttävää tuuheutta tai Klassista kauneutta. La Chica ripsienpidennykset tehdään aina La Chica Premium Quality - ripsillä, jotka perustuvat omaan tuotetutkimukseemme ja pitkään jatkuneisiin testeihin. Ripsemme ovat parhainta laatua olevia kuituja, jotka ovat ihanan pehmeät ja muodoltaan juuri oikein kaareutuvat ja kuitenkin höyhenen kevyet.

Kaikki La Chica ripsienpidennykset kiinnitetään EU:ssa valmistetulla korkealaatuisella liimalla, joka kiinnittää ripset tukevasti ja jossa on minimoitu allergisoivien aineiden käyttö.

» Lue lisää: Volyymiripset ja Klassinen ripsienpidennys

La Chica Kosmetologin Hoidot - Pysy Nuorekkaana!

Me tiedämme että Sinä haluat pysyä nuorekkaana, aivan kuten me kaikki. Sen vuoksi olemme tuoneet La Chica Kauneushoitoloihin erityisesti kasvojen ihoa nuorentavia tehokkaita Anti-Ageing hoitoja.

Hoidamme Sinun ihoasi mm. Mikroneulausterapialla, Timanttimikrohionnalla ja Ultra-äänikasvohoidoilla sekä Radio Frequency hoitolaitteella. Käytämme hoitojen toteuttamiseen markkinoiden parhaita hoitotuotteita. Nämä hoidot on nimenomaisesti valittu palveluihimme, siksi että ne ovat tehokkaita ja turvallisia hoitokeinoja ikääntymistä vastaan. Hoitomme ovat hyvin kohtuullisesti hinnoiteltuja ja haluamme että kaikilla on mahdollisuus pitää itsestään hyvää huolta.

» Lue lisää: Kosmetologin hoidot

Muut Kauneudenhoitopalvelut Sinulle

Hoidamme Sinua La Chica Kauneushoitoloissa myös monilla muilla kauneudenhoitopalveluilla. Temme kulmien Microblading korostusta sekä perinteistä Kestopigmentointia ja kiinnitämme Hammaskoruja.

Joissakin La Chica kauneushoitoloissa meillä on erillinen jalkahoito työpiste jossa hoidamme Sinun jalkasi kuntoon.

» Lue lisää: Muut Kauneudenhoitopalvelut

La Chica on myös Facebookissa!

La Chica on myös Facebookissa, löydät meidät helposti osoitteella:

» https://www.facebook.com/LaChica.Suomi