You are on page: Etusivu » Microblading

KULMIEN MICROBLADING

Microblading tarkoittaa kulmien piirtämistä iholle pigmenttivärin avulla, se mahdollistaa Sinulle luonnolliset, kauniit ja persoonalliset kulmat vaikka omia kulmakarvoja ei olisi juurikaan jäljellä. Microblading -toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon epidermikseen instrumentilla, jossa on useita hyvin pieniä teriä. Terät piirtävät kulmakarvaa muistuttavia jälkiä ihoon, jotka käytettävä pigmenttiväri sitten värjää.

Käytämme testattuja, turvallisia ja laadukkaita tuotteita ja pigmenttejä. Toimenpide muistuttaa periaatteeltaan hieman tatuoimista, mutta siinä on suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna. Microblade -tekniikalla tehdyt kulmat näyttävät erittäin luonnolliselta, mutta haalistuvat iholla noin vuodessa, jonka vuoksi tarvitaan vuosittain säännöllinen vahvistuskäsittely kulmien muodon ja värin ylläpitämiseksi.

Huomioithan että emme tee microblading -kulmia alle 18-vuotiaille.

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Sattuuko Microblading?

Käytämme puudutusainetta ennen toimenpidettä ja sen aikana, se poistaa mahdollisen kivun melko tehokkaasti. Pintapuudutus haihtuu elimistöstä 2h kuluessa.

Kauanko parantuminen kestää?

Paraneminen vie yleensä noin viikon verran. Tässä ajassa kuollut ihosolukko lähtee irtoamaan ihosta, toisin sanoen pienet hiukkaset, jotka koostuvat kuolleesta ihosta, verestä ja pigmentistä, irtoavat tässä ajassa. Noin kuukaudessa pigmentti on täysin asettunut ja 6-12 viikon jälkeen tehdään toinen käsittelykerta, jolloin väriä lisätään niihin kohtiin joista sitä on lähtenyt normaalia enemmän.

Kuinka microblading käytännössä tehdään?

Toimenpiteeseen liittyy seuraavat asiat: muotoilu, itse toimenpide ja jälkihoito. Muotoilun aikana käytämme La Chica:n ”Golden Mean”-mallisia erikoistyökaluja, joilla mittaamme ja muotoilemme sinulle symmetriset kulmat kasvojesi muodon mukaan. Piirrämme kulmakynällä uusien kulmiesi ääriviivat. Kun olet nähnyt ja hyväksynyt iholle piirretyn suunnitelman, täytämme ääriviivojen sisältä alueen pigmentillä, joka sopii ihon ja hiustesi väriin parhaiten. Ääriviivoja ei tehdä pigmentillä ja ääriviivat pyyhitään lopuksi kokonaan pois, jotta kulmista saadaan mahdollisimman luonnollisen näköiset. Microbladingin tekemiseen käytämme erikoisteriä, jotka koostuvat 9-14 pienestä terästä, jotka viiltävät ihon pintakerroksen ja työntävät pigmentin ihoon.

Microblading hoito-ohjeet käsittelyn jälkeen:

Toipuminen

Paranemisprosessi voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen: ihon pintakerroksen parantuminen, kuolleen ihon kuoriutuminen ja pigmentin väheneminen. 2-4 viikon aikana toimenpiteen jälkeen koet kaikki nämä vaiheet. Älä epäröi kysyä ammattilaisiltamme lisää näistä vaiheista.

Ensimmäinen vuorokausi toimenpiteen jälkeen:

  • Erityisen tärkeää on että koko paranemisvaiheen ajan kulmiin ei saa koskea likaisilla käsillä! Kulmien ympäriltä iho voi tulla hieman herkäksi varsinkin ensimmäisen vuorokauden aikana microbladingin jälkeen.
  • Toimenpiteen jälkeen anna kulmien olla aivan rauhassa n 2-4h, jolloin iho alkaa tekemään omaa suojakerrosta haavalle. Toimenpiteen jälkeen ihosta voi irtoilla pieniä kuivia palasia, jotka koostuvat kuolleesta ihosta, verestä ja pigmentistä. Tässä paranemisvaiheessa kulmat kutiavat, mutta niitä ei saa missään nimessä repiä tai raapia.
  • Bepanthenvoide (sininen) on paras hoito kulmiin, sillä se on kevyt ja hengittävä voide, joka parantaa haavat nopeasti. Rasvaa voi levittää 2-4 tunnin jälkeen hoidosta puhtaalle iholle. Suosittelemme pesemään sekä rasvaamaan kulmat puhtain käsin 2 kertaa päivässä.

Ensimmäinen viikko toimenpiteen jälkeen:

  • Vältä tässä vaiheessa kovaa hikoilua (myös saunomista), jotta pigmentti ei lähde hien mukana pois.
  • Uimahalleissa uimista tulisi välttää ensimmäisen viikon ajan korkean infektioriskin takia. Myös esimerkiksi kloori ja muut kemikaalit joita uimavesi sisältää saattavat heikentää värin pysyvyyttä tai jopa muuttaa värin sävyä kulmissa.
  • Vältä myös aurinkoa ja solariumia ensimmäisen viikon aikana.
  • Kulmia ei saa meikata ensimmäisen viikon aikana.

Lopputulos

Toimenpiteen jälkeen seuraavat kaksi päivää pigmentti on kaikkein tummimmillaan, joten älä säikähdä. Kulmien väri ei jää tummemmaksi, kuin mitä se oli hoidosta lähtiessäsi. Värin pigmentti haalistuu hieman toimenpiteen jälkeen, kun kulmat alkavat paranemaan. Kulmiin saattaa syntyä epäsymmetriaa tai esim. pieniä koloja. Tämä on täysin normaalia ja siitä ei tarvitse huolestua, nämä korjataan tarpeen mukaan toisella käsittelykerralla! Muista, että lopullinen tulos voidaan arvioida oikein vasta toisen käsittelykerran jälkeen (värin uudelleen laitto 6-12 vk kuluttua microbladingista). Mikäli Sinulla tulee kysymyksiä kulmien parantumisen aikana, ota rohkeasti meihin yhteyttä (lachica.asiakaspalvelu@gmail.com). Voit myös soittaa ja tulla liikkeeseen käymään paikan päälle!

» Hinnasto: Microblading ja kestopigmentointi

» Ajanvaraus ja osoitteet: katso yhteystiedot

Asiakkaan kulmat ennen käsittelyä.
Kulmat Microblading käsittelyn jälkeen. Tehty La Chica Leppävaarassa.