You are on page: Etusivu » Kosmetologin Hoidot
La Chica kauneushoitolasta saat myös laadukkaan kestopigmentoinnin!
» Lue Lisää!

KOSMETOLOGIN HOIDOT LA CHICA KAUNEUSHOITOLASSA

La Chica Kauneushoitolasta on nyt saatavilla korkealaatuiset ja tehokkaat kosmetologin erikoishoidot. Ammattitaitoiset kosmetologimme keskittyvät erityisesti Anti Aging hoitoihin. Pyrimme tarjoamaan nämä laadukkaat hoidot asiakasystävällisellä hinnoittelulla. Palvelumme sopivat myös miehille. Lahjakortti La Chica kosmetologille on erinomainen lahjaidea, joka sopii ja miellyttää varmasti kaikkia aikuisia lahjansaajia!

La Chica kauneushoitolasta on saatavilla seuraavat hoidot:

Tehokkain hoitotulos saadaan yhdistämällä eri hoitoja. Katso yhdistelmähoidot sivun lopusta!

 

 Skin Renewal Kasvohoito

La Chica Kauneushoitoloiden Skin Renewal kasvohoito on uusi tehokas ja edullinen kasvohoito, jonka räätälöimme asiakkaan ihotyypin mukaan. Skin Renewal kasvohoito sisältää ihon puhdistuksen, kosteuttavan höyrytyksen, kuorinnan, ultra-äänihoidon tai timanttihionnan, kasvonaamion ihotyypin mukaan ja kosteusvoiteen sekä minihieronnan. Hoito sopii hyvin myös kiireiselle asiakkaalle, sillä hoitoon kuluu aikaa vain noin 20 minuuttia.

Skin Renewal kasvohoito sopii aivan kaikille jotka haluavat pitää ihostaan huolta ja hoidon saa meiltä myös lisäpalveluna esimerkiksi volyymiripsien huollon yhteydessä.

Skin Renewal Kasvohoito La Chica kauneushoitolassa:
 • Yksittäinen hoitokerta 39 €
 • Lisäpalveluna volyymiripsien tai rakennekynsien yhteydessä 29 €

Suosittelemme säännöllistä Skin Renewal kasvohoitoa kaikille jotka haluavat pitää ihostaan hyvää huolta.

 Dermalaite Mikroneulaus

Dermalaite mikroneulaushoito on perinteisestä mikroneulaushoidosta jatkokehitetty uusi tehokas hoitomuoto. Dermalaite kasvohoito soveltuu samojen iho-ongelmien hoitoon kuin mikroneulauskin ja vaikutus perustuu samaan kemialliseen ja biologiseen reaktioon, eli mikroskooppisten neulakanavien aiheuttamaan ihon luonnolliseen uudistumiseen ja kiinteytymiseen. Dermalaite hoidon hyödyt verrattuna rullilla tehtyyn mikroneulaushoitoon ovat se että neulaus tapahtuu täysin kohtisuoraan ihoon nähden ja lisäksi laitteen neulaus-alue on huomattavasti perinteistä rullaa pienempi ja siten se mahdollistaa paljon tarkemman työskentelyn kasvojen alueella. Näin saavutetaan tehokkaampi hoitotulos ilman ihon tarpeetonta ärsytystä ja voimakasta punotusta.

Hoidamme Derma hoitolaitteella seuraavia iho-ongelmia: Akne ja muut arvet, ikääntynyt ja auringon vahingoittama iho, kasvojen ja kaulan viivat ja rypyt, hyperpigmentaatio, venymäjäljet ja tupakoitsijan vaurioitunut iho. Hoito sisältää ihon puhdistuksen, Derma injector mikroneulaushoidon ja kasvonaamion.

Dermalaite mikroneulaushoito La Chica kauneushoitolassa:

 • Yksittäinen hoitokerta 149 € (kaula-alueen hoito +30 €)
 • Sarjahoito 4 kertaa 490 € (kaula-alueen hoito +50 €)

Suosittelemme Dermalaite mikroneulaushoidon käyttöä aloitettavaksi 4 kerran sarjahoitona, jossa hoidot suoritetaan noin kuukauden välein.


 Neulaton Mesoterapia

Neulaton mesoterapia eli elektroporaatio on uusi tehokas kemian Nobelilla palkittu ihonhoitomenetelmä. Hoidon vaikuttavuus perustuu samaan toimintaperiaatteeseen kuin perinteinen mesoterapia, mutta neulattomassa vaihtoehdossa hoitavat aineet saadaan imeytymään ihoon sähköimpulssien avulla. Vaikka sähköimpulssit avaavat ihon huokosia tehokkaasti, niin hoito ei aiheuta kipua eikä punotusta tai turvotusta.

Neulaton mesoterapia soveltuu ikääntyvän ihon hoitamiseen ja sillä voidaan tehostaa ihon kollageenin tuotantoa, häivyttää juonteita ja ryppyjä, kiinteyttää ihoa ja poistaa ihonalaista rasvaa. Hoitoon sisältyy aina ihon kuorinta ja kosteuttava kasvonaamio.

Neulaton Mesotarapia La Chica kauneushoitolassa:

 • Yksittäinen hoitokerta 89 € (kaula-alueen hoito +25 €)
 • Sarjahoito 4 kertaa 290 € (kaula-alueen hoito +50 €)

Suosittelemme neulattoman mesoterapian käyttöä aloitettavaksi 4 kerran sarjahoitoina, jossa hoidot suoritetaan noin viikon välein.


 Radio Frequency Ihon Kiinteytyshoito

RF- eli Radio Frequency ihon kiinteytyshoito on tehokas uusi hoitomuoto, joka sopii monenlaisten iho-ongelmien hoitamiseen. Hoitolaite kiinteyttää ihoa siirtämällä energiaa RF taajuudella ihon kaikkiin kerroksiin ja diatermisen reaktion avulla aktivoi ihosolujen toimintaa ja stimuloi kollageenin tuotantoa. Tuloksena saadaan kiinteämpi ja sileämpi nuorekas iho.

Hoito on täysin kivuton ja se sopii lähes kaikille asiakkaille, eikä se aiheuta hoidon jälkeistä punotusta tai turvotusta. Hoidamme RF kiinteytyshoidolla erityisesti seuraavia iho-ongelmia: rypyt, ihon velttous, silmäpussit, couperosa, selluliitti, akne ja ihon sameus.

RF ihon kiinteytyshoito La Chica kauneushoitolassa:

 • Yksittäinen hoitokerta 89 € (kaula-alueen hoito +25 €)
 • Sarjahoito 4 kertaa 290 € (kaula-alueen hoito +50 €)

Suosittelemme RF-kiinteytyshoidon käyttöä aloitettavaksi 4 kerran sarjahoitona, jossa hoidot suoritetaan noin viikon välein.


 Mikroneulausterapia

Mikroneulausterapia on erittäin tehokas ihon laatua parantava anti aging hoito. Mikroneulaus stimuloi ihon kollageenin tuotantoa, ihon uudistumista sekä kiinteyttää ja tasoittaa ryppyjä. Mikroneulausterapia on tehokas veitsetön hoito tietynlaisille iho-ongelmille, kuten ihon vanhentumisen merkit (rypyt, juonteet), arvet (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatio. Lisäksi mikroneulaus ei perustu kemiallisiin aineisiin, joten se voidaan tehdä myös kemikaaleille herkistyneille asiakkaille. Mikroneulausterapia toimii tuottamalla rullaan kiinnitetyillä äärimmäisen ohuilla neuloilla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Mikroneulaus on tehokas ja kivuton menetelmä, hoidon jälkeen voi olla ohimenevää punoitusta ja täplikkyyttä muutaman tunnin ajan.

Mikroneulausterapia sis: alkupuhdistus, puudutusvoiteet, mikroneulaus, hyaluronihappo-amppulin imeytys, copper peptidi naamio, hyaluronihappovoiteet.

Mikroneulausterapia soveltuu erityisesti seuraavien iho-ongelmien hoitoon:

 • Akne- ja muut arvet
 • Ikääntynyt ja auringon vahingoittama iho
 • Kasvojen ja kaulan viivat ja rypyt
 • Hyperpigmentaatio
 • Venymäjäljet
 • Tupakoitsijan iholle

Parhaan tuloksen saamiseksi hoito tehdään 4-6 kertaa 4 viikon välein.

Mikroneulaushinnasto:
 • Ensimmäinen hoitokerta (sis. asiakkaan henkilökohtaisen hoitolaitteen) 129 €
 • Ensimmänen hoitokerta ja 3 jatkohoitokerrat 320 €


 Timanttimikrohionta

Timanttimikrohionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta, puhdistaa ihohuokosia ja voimistaa paikallista verenkiertoa ja kollageenintuotantoa. Hoidon jälkeen iho näyttää selkeästi kirkkaammalta, tasaisemman väriseltä ja puhtaammalta. Hoidon tehokkuutta voidaan säädellä eri ihotyyppien ja asiakkaan toivomusten mukaan. Timanttimikrohionta sis: alkupuhdistus, Clinicare kuorinta, timanttimikrohionta, copper peptidi tai Q10& Arbutin naamio, pika kasvohieronta, kulmien siistiminen, hoitovoiteet.

Timanttimikrohionta vaikuttaa seuraavilla tavoilla:

 • Poistaa kuollutta ihosolukkoa
 • Poistaa epäpuhtauksia
 • Hoitaa aknea
 • Tasoittaa juonteita
 • Tasoittaa pigmenttimuutoksia
 • Silottaa suurentuneita huokosia
Parhaan tuloksen saamiseksi hoito tehdään 4-6 kertaa 1 viikon välein.

Timanttimikrohionta hinnasto:
 • Hoitokerta 69 €
 • Sarjahoitoja 5krt 295 €


 Ultra-äänikasvohoito

Ultraäänikasvohoito on hellävarainen ja kivuton mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa, hoito soveltuu kaikille ihotyypeille. Ultraäänikasvohoito poistaa iholta kuollutta pintasolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä irrottaa talin pois ihohuokosista, ilman mekaanista ärsytystä. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja pehmeä. Ultraäänihoito on nykyaikainen ja kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta sekä syvälle ulottuva ihonpuhdistus.

Ultraääni-ihonpuhdistushoito sisältää seuraavat työvaiheet:

 • Alkupuhdistus
 • Kuorinta Clinicare
 • Kuorinta (ultraäänellä)
 • Syväkuorinta (ultraäänillä)
 • Naamio copper Pedtidi tai Q10&Arbutin
 • Pika kasvohieronta
 • Kulmien siistiminen
 • Hoitovoide
Ultraäänikasvohoito hinnasto:
 • Hoitokerta 69 €
 • Sarjahoitoja 5krt 295 €


 Hemmottelukasvohoito

Hemmottelukasvohoito on rentouttava ja mukava kokemus. Kasvohoitoon kuuluu ihon alkupuhdistus, Clinicare kuorinta, kulmien siistiminen, hieronta, Copper Peptidi tai Q10 Arbutin naamio ja hoitovoiteet. Tämä hoito sopii kaikille ja on myös esimerkiksi erinomainen lahjaidea!

Hemmottelukasvohoito hinnasto:
- Hoitokerta 69 €


 Täydellinen kasvohoito

Täydelliseen kasvohoitoon kuuluu ihon alkupuhdistus,ClinicCare kuorinta, ihon puhdistus (joko mekaanisesti tai ultra-äänellä) tai vaihtoehtoisesti timanttimikrohionta, kulmien siistiminen, hieronta, silmänympäryshoito, Copper Peptidi tai Q10 Arbutin kasvonaamio ja hoitovoiteet. Tämä hoito sopii kaikille ja on myös esimerkiksi erinomainen lahjaidea!

Täydellinen kasvohoito hinnasto:
- Hoitokerta 89 €


 Ihon Puhdistus

Ihon puhdistus-hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja ihon puhdistuksen (joko mekaanisesti tai ultra-äänellä asiakkaan toivomuksen mukaan), kasvonaamion, pika kasvohieronta, kulmien siistimisen ja lopuksi hoitovoiteet.

Ihon puhdistus hinnasto:
- Hoitokerta 69 €


 Yhdistelmähoidot

Yhdistämällä eri hoitomuotoja saadaan aikaan tehokkain mahdollinen hoitotulos. Tarjoamme seuraavat pakettihinnoitellut yhdistelmähoidot:

Yhdistelmähoito: Radio Frequency Ihon Kiinteytyshoito + Dermalaite Mikroneulaus
- Hoitokokerta 179 €
- Sarjahoito, 4 hoitokertaa 590 €

Yhdistelmähoito: Neulaton Mesoterapia + Timanttimikrohionta
- Hoitokokerta 99 €
- Sarjahoito, 4 hoitokertaa 299 €

» Hinnasto: Kosmetologin palvelut

» Ajanvaraus ja osoitteet: katso yhteystiedot