Olet sivulla: Etusivu » Muut Palvelut
Meiltä saat myös hemmottelevan jalkahoidon!
» Lue Lisää!

MUUT PALVELUT LA CHICA KAUNEUSHOITOLOISTA

La Chica kauneushoitoloista saat myös seuraavat laadukkaat palvelut ammattitaidolla tehtynä. Kaikki palvelut eivät kuitenkaan ole saatavilla jokaisesta La Chica ketjun liikkeestä, joten tarkista haluamasi palvelun saatavuus valitsemasi liikkeen yhteystiedot sivulta.

Ripsien kestotaivutus

La Chica ripsien kestotaivutus on uutuus jota ripsesi rakastavat! Kestotaivutuksella ripset saadaan taipumaan pysyvästi ylöspäin kaareutuen mutta silti hellävaraisesti ripsiä vahingoittamatta. Ylöspäin taivutetut ripset näyttävät selvästi tuuheammilta sekä pidemmiltä ja mikä parasta, vaikutus kestää pitkään.

» Lue lisää: Ripsien kestotaivutus

Lips Volumizer Huulihoito

Haluatko pehmeämmät ja täyteläisemmät huulet ilman pistoksia? La Chica esittelee uuden Lips Volumizer-huulihoidon, jonka avulla saat terveet ja uhkeat huulet vaivatta ja täysin ilman pistoksia.

» Lue lisää: Lips Volumizer Huulihoito

Kestopigmentointi

La Chica ketjun liikkeistä saat turvallisen ja kauniin kestopigmentoinnin edulliseen hintaan! Työmme laatua on usein kehuttu - lue lisää kestopigmentoinnista ja varaa aika niin pääset liittymään tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

» Lue lisää: Kestopigmentointi

Hampaiden Valkaisu

Hampaiden valkaisu on uutuuspalvelu La Chica kauneushoitoloissa! Käytämme Yhdysvalloissa kehitettyä menetelmä hampaiden valkaisuun, saat valkoisemmat hampaat helposti tunnissa!

» Lue lisää: Hampaiden Valkaisu

Hammaskorut

Hammaskoru on trendikäs uutuus: hampaaseen erityisesti tähän tarkoitukseen valmistetulla hammaslääkärien käyttämällä liimalla kiinnitettävä kristalli- tai kultakoru, joka saa hymysi säihkymään kauniisti. Meiltä saat sekä kauniit korut että korujen kiinnityksen.

» Lue lisää: Hammaskorut

Jalkahoito

Jalkojen hyvinvointi on tärkeää koko kehon hyvinvointia ajatellen. La Chica kauneushoitoloista saat hemmottelevan jalkahoidon kiireisenkin elämän keskellä.

» Lue lisää: Jalkahoito

Lävistykset

Lävistykset ovat jo pitkään kuuluneet palveluvalikoimaamme. Lävistykset tekee koulutettu lävistäjä käyttäen turvallisia ja hygieenisiä työvälineitä. Voit ostaa meiltä myös lävistyskoruja.

» Lue lisää: Lävistykset