You are on page: Etusivu » Muut Palvelut
Meiltä saat myös hemmottelevan jalkahoidon!
» Lue Lisää!

MUUT PALVELUT LA CHICA KAUNEUSHOITOLOISTA

La Chica kauneushoitoloista saat myös seuraavat laadukkaat palvelut ammattitaidolla tehtynä. Kaikki palvelut eivät kuitenkaan ole saatavilla jokaisesta La Chica ketjun liikkeestä, joten tarkista haluamasi palvelun saatavuus valitsemasi liikkeen yhteystiedot sivulta.

Microblading ja kestopigmentointi

La Chica ketjun liikkeistä saat turvallisen ja kauniin kulmien Microblading hoidon edulliseen hintaan! Teemme myös perinteiset kulmien kestopigmentoinnit, silmien ja huulien rajauksen jo 15 vuoden kokemuksella. Työmme laatua on usein kehuttu - lue lisää kestopigmentoinnista ja varaa aika niin pääset liittymään tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

» Lue lisää: Microblading ja kestopigmentointi

Ripsien kestotaivutus

La Chica ripsien kestotaivutus on uutuus jota ripsesi rakastavat! Kestotaivutuksella ripset saadaan taipumaan pysyvästi ylöspäin kaareutuen mutta silti hellävaraisesti ripsiä vahingoittamatta. Ylöspäin taivutetut ripset näyttävät selvästi tuuheammilta sekä pidemmiltä ja mikä parasta, vaikutus kestää pitkään.

» Lue lisää: Ripsien kestotaivutus

Hammaskorut

Hammaskoru on trendikäs uutuus: hampaaseen erityisesti tähän tarkoitukseen valmistetulla hammaslääkärien käyttämällä liimalla kiinnitettävä kristalli- tai kultakoru, joka saa hymysi säihkymään kauniisti. Meiltä saat sekä kauniit korut että korujen kiinnityksen.

» Lue lisää: Hammaskorut

Jalkahoito

Jalkojen hyvinvointi on tärkeää koko kehon hyvinvointia ajatellen. La Chica kauneushoitoloista saat hemmottelevan jalkahoidon kiireisenkin elämän keskellä.

» Lue lisää: Jalkahoito

Lävistykset

Lävistykset ovat jo pitkään kuuluneet palveluvalikoimaamme. Lävistykset tekee koulutettu lävistäjä käyttäen turvallisia ja hygieenisiä työvälineitä. Voit ostaa meiltä myös lävistyskoruja.

» Lue lisää: Lävistykset