You are on page: Etusivu » Rakennekynnet » Rakennekynsien hoito-ohje
^ Rakennekynnet: » Rakennekynsien hoito-ohje › La Chica Laatutakuu

RAKENNEKYNSIEN JA GEELILAKKAUKSEN HOITO-OHJE

Rakennekynsiä ja geelilakkausta on huollettava säännöllisesti kynsistudiossa 3-5 viikon välein. Säännöllinen huolto pitää rakennekynnet kauniina ja hyväkuntoisina. Käsillä tehtävä työ, sekä muut henkilökohtaiset seikat vaikuttavat huoltovälin pituuteen, samoin kuin se miten huoliteltuna haluat pitää kyntesi. Seuraava huolto kannattaa joka tapauksessa varata samalla kun kynnet tehdään tai huolletaan.

Rakennekynsien tai geelilakkauksen pysymiseksi kauniina mahdollisimman pitkään, on säännöllisen huoltovälin lisäksi otettava huomioon seuraavat seikat:

  • Älä koskaan leikkaa, pure, revi tai nypi kynsien kärkiä, eikä myöskään oman kynnen päällä olevaa osaa.
  • Vaikka rakennekynnet tuntuvat kovalta, ne eivät ole työvälineitä, eivätkä kestä sen tyyppistä käyttöä. Mitä vähemmän kynnet osuvat mihinkään, sitä pidempään ne kestävät kauniina.
  • Ole varovainen etteivät uudet (pitkät) kyntesi jää esimerkiksi kaapinovien tai vastaavien väliin, samoin on syytä olla varovainen etteivät kynnet väänny esimerkiksi painettaessa sormenpäällä jotakin painiketta.
  • Pidä kätesi ja erityisesti kynnet puhtaana. Kynsien alapuolen voit puhdistaa kynsiharjalla.
  • Tehdessäsi kotitöitä tai käsitellessäsi erilaisia pesuaineita ja kemikaaleja, puutarhamultaa tai vastaavaa, suojaa kädet kumi- tai työkäsineillä. Erilaiset kemikaalit voivat helposti vahingoittaa kynsiä.
  • Kun kynnet kasvavat huoltojen välissä ja haluat lyhentää niitä, älä missään tapauksessa yritä leikata rakennekynsiä. Lyhentäminen pitää aina tehdä viilaamalla. Huoltoväli kynsistudiossa on 3-5 viikkoa.
  • Mikäli poistat kynsilakkaa, niin käytä vain sellaista poistoainetta joka ei sisällä asetonia. Tällaista kynsilakanpoistoainetta voit ostaa kynsistudiosta.
  • Mikäli kynsiin kaikesta huolimatta tulee jokin kauneusvirhe, voit tarpeen tullen varata ajan huoltokertojen väliin pientä korjausta varten. Soita liikkeeseen tai kirjoita meille viestiä jos sinulla on kysyttävää.
Jos sinulla ei ole vielä seuraavaa huoltoaikaa varattuna, niin varaa kynsillesi huoltoaika tästä. La Chica on rakennekynsien asiantuntija yli 15 vuoden kokemuksella!