You are on page: Etusivu » Rakennekynnet
Noudattamalla hoito-ohjettamme kyntesi pysyvät pitkään kauniina!
» Lue Lisää!

LA CHICA RAKENNEKYNNET - KAUNIIT JA PITKÄT KYNNET SINULLE!

Kauniit kynnet ovat jokaisen Naisen perusoikeus - me La Chica kynsistudioissa uskomme niin ja teemme kaikkemme jotta Sinun kynsistäsi tulee kauniit ja kestävät. Teemme Sinulle La Chica Rakennekynnet silloin kun haluat kynsiisi lisää pituutta. Kun omat kyntesi ovat jo riittävän pitkät, mutta haluat niistä näyttävät ja kestävät, valitse La Chica Geelilakkaus.

La Chica on Rakennekynsien asiantuntija yli 17 vuoden kokemuksella, kynsimuotoilijamme tekevät vuosittain La Chica Rakennekynnet yli 6000 asiakkaalle ja lisäksi teemme tuhansia Geelilakkauksia ja erilaisia kauniita kynsien koristeluita. Teemme Sinulle aina trendikkäät kynnet joiden kestävyyden takaamme La Chica Laatutakuulla!

La Chica Rakennekynnet tehdään Sinulle aina turvallisella ja hajuttomalla geelillä. Käytämme vain huippulaadukkaita kynsigeelejä, jotka on valmistettu Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Olemme valinneet Sinun kynsillesi parhaat tuotteet pitkän tuotetutkimuksen jälkeen, testattuamme kaikkien tunnettujen valmistajien geelit.

Ylivoimaisesti suosituimmat kynnet joita teemme ovat La Chica Rakennekynnet Värigeelilakkauksella. Saat Sinun kynsillesi piristävää vaihtelua valitsemalla varauksen yhteydessä esimerkiksi Glitter kynnet tai kynsien koristelun 1-10 kynnelle. Teemme mielellämme Sinulle myös Ranskalaiset Rakennekynnet, jotka ovat kestosuosikki Klassista tyyliä arvostavalle.

La Chica Rakennekynsien huollot alkaen 60 €, Uudet La Chica Rakennekynnet alkaen 75 €.
Kanta-asiakkaanamme saat joka 10. Rakennekynsien huollon puoleen hintaan!

Varaa aika La Chica Rakennekynsiä varten sinua lähimpään La Chica kauneushoitolaan tästä.

LA CHICA GEELILAKKAUS - UPEAT JA KESTÄVÄT KYNNET SINULLE!

Teemme Sinulle kestävän La Chica Geelilakkauksen kun et halua pidentää kynsiäsi mutta haluat niistä näyttävät ja kestävät. La Chica Geelilakkaus on erittäin suosittu asiakkaidemme keskuudessa ja teemme vuosittain useita tuhansia Geelilakkauksia tyytyväisille kanta-asiakkaillemme.

Käytämme Sinun kynsiisi vain parhaita Geelilakkaustuotteita ja kovetamme Geelilakkauksen UV-valolla, samaan tapaan kuin Rakennekynnet ja lopputulos on kauniit, kestävät ja kiiltävät kynnet Sinun haluamallasi viimeistelyllä. Teemme La Chica Geelilakkaukseen samanlaisia koristeluita kuin La Chica Rakennekynsiin ja saat meiltä La Chica Geelilakkauksen tietenkin myös Glitter kimalteella sekä klassisella Ranskalaisella tyylillä.

Geelilakkaus kestää tapauksesta riippuen noin 2-4 viikkoa, jonka jälkeen huollamme Geelilakkauksesi samaan tapaan kuin La Chica Rakennekynnet. Huollon yhteydessä on myös mahdollista vaihtaa kynsien väriä ja tehdä uusia koristeluja. Geelilakkaus voidaan haluttaessa poistaa kynsistudiossa.

La Chica Geelilakkauksen huollot alkaen 49 €, Uusi La Chica Geelilakkaus alkaen 47 €.
Kanta-asiakkaanamme saat joka 10. Geelilakkauksen huollon puoleen hintaan!

Varaa aika La Chica Geelilakkausta varten sinua lähimpään La Chica kauneushoitolaan tästä.

Rakennekynnet Oppilastyönä

Osana uusien rakennekynsimuotoilijoiden koulutusta tarjoamme ajoittain mahdollisuuden saada rakennekynnet edullisesti oppilastyönä. Oppilastyönä tehtävät rakennekynnet ovat hyvälaatuiset ja merkittävästi edullisemmat kuin normaalihintaiset, mutta niillä ei ole samaa laatutakuuta, jonka muuten myönnämme työllemme.

Tarkista oppilastöiden saatavuus Kuukauden Etu-sivulta.

» La Chica Laatutakuu Rakennekynsille

» Rakennekynsien Hoito-Ohjeet

» Ajanvaraus ja osoitteet: katso yhteystiedot

Kuvagalleria: Rakennekynnet La Chica kynsistudiosta

Klikkaamalla pientä kuvaa näet normaalikokoisen version. Kuvissa on myös malleja siitä millaisia kynsimaalauksia La Chica liikkeessä tehdään. Maalaukset ovat täysin yksilöllisiä ja ne tehdään sinun toivomustesi mukaan.

HUOM: Kaikki kuvissa olevat rakennekynnet on tehty La Chica kynsistudioissa, kuvien kopiointi on ehdottomasti kielletty.