Olet sivulla: Etusivu » Rakennekynnet
Noudattamalla hoito-ohjettamme kyntesi pysyvät pitkään kauniina!
» Lue Lisää!

RAKENNEKYNNET JA GEELILAKKAUS

La Chica ketjun kynsistudioissa toimivat ammattitaitoiset kynsiteknikkomme, joilta saat kestävät ja kauniit rakennekynnet haluamallasi viimeistelyllä. Tyyliksi voit valita muodikkaat ranskalaiset kynnet tai kokeilla vaikka täysin persoonallista kynsimaalausta. Tämän sivun lopussa on upea kuvagalleria liikkeissämme tehdyistä rakennekynsistä, tule liikkeeseemme katsomaan mitä kaikkia koristeluvaihtoehtoja voimme tarjota. La Chica on rakennekynsien asiantuntija yli 15 vuoden kokemuksella!

Kestävä Geelilakkaus

La Chica ketjun kynsistudioissa on myös mahdollista saada kynsille näyttävä ja kestävä lakkaus uudella tekniikalla. La Chica geelilakkaus on hyvin laadukas, kestävä ja kiiltävä tuote. Lakkaus kovetetaan kokonaan UV-valolla, samalla tavalla kuin geelirakennekynnet.

Geelilakkaustekniikalla voidaan tehdä esimerkiksi kestävä ranskalainen manikyyri, koko kynnen peittävä lakkaus tai yksilöllistä koristelua. Mikäli halutaan pitkät kynnet, suosittelemme edelleen kynsistudioissamme tehtäviä rakennekynsiä.

Geelilakkaus kestää tapauksesta riippuen noin 2-4 viikkoa, jonka jälkeen geelilakkaus voidaan huoltaa samaan tapaan kuin rakennekynnet. Huollon yhteydessä on myös mahdollista vaihtaa väriä ja tehdä uusia koristeluja. Geelilakkaus voidaan haluttaessa poistaa kynsistudiossa.

» Hinnasto: Rakennekynnet ja Geelilakkaus

» Rakennekynsien hoito-ohjeet

» Ajanvaraus ja osoitteet: katso yhteystiedot

Kanta-asiakkuus

La Chica tarjoaa nyt rakennekynsi asiakkailleen kanta-asiakaskortin, jolla saa rahallisesti arvokkaan edun. Keräämällä 10 kpl uusien kynsien ottamisesta ja kynsien huollosta annettavia leimoja, saa kortilla kynsien huollon puoleen hintaan. Kortin saat liikkeistä tullessasi asiakkaaksemme.

Lahjakortit

La Chica ketjun liikkeistä voit ostaa lahjakortin haluamallesi rahasummalle tai jotakin tiettyä palvelua varten. Huomioithan lahjakorttia ostaessasi että lahjakortti on voimassa 3 kuukautta sen ostamishetkestä ja että kortin voi käyttää ainoastaan samassa liikkeessä josta kortti on ostettu.

Laatutakuu

La Chica ketjun rakennekynnet tehdään aina huippulaadukkailla materiaaleilla ja korkealla ammattitaidolla. Mikäli tästä huolimatta havaitset yhden viikon kuluessa kynsien tekemisestä meiltä ostamissasi rakennekynsissä selkeän vian (esim. tipin irtoaminen tai halkeama) johon oma toimintasi (esim. kynsi jäänyt kapin oven väliin) ei ole vaikuttanut, korjaamme kynnen ilmaiseksi takuukorjauksena. Takuukorjauksen voi kuitenkin saada vain samasta liikkeestä ja samalta kynsiteknikolta joka on kynnet tehnyt. Takuukorjausta pyydettäessä varaa aika heti vian ilmetessä ja ota huomioon, että ilmaisen takuukorjauksen soveltuvuuden arvioi aina viimekädessä kynsiteknikkomme tapauksen yksityiskohdat huomioon ottaen. Laatutakuuta ei myönnetä oppilastöinä tehdyille rakennekynsille.

Oppilastyöt

Osana uusien kynsiteknikoiden koulutusta tarjoamme ajoittain mahdollisuuden saada rakennekynnet edullisesti oppilastyönä. Oppilastyönä tehtävät rakennekynnet ovat hyvälaatuiset ja merkittävästi edullisemmat kuin normaalihintaiset, mutta niillä ei ole samaa laatutakuuta jonka muuten myönnämme työllemme. Huom: Tarkista oppilastöiden saatavuus Kuukauden Etu-sivulta.

Kuvagalleria: Rakennekynnet La Chica kynsistudiosta

Klikkaamalla pientä kuvaa näet normaalikokoisen version. Kuvissa on myös malleja siitä millaisia kynsimaalauksia La Chica liikkeessä tehdään. Maalaukset ovat täysin yksilöllisiä ja ne tehdään sinun toivomustesi mukaan.

HUOM: Kaikki kuvissa olevat rakennekynnet on tehty La Chica kynsistudioissa, kuvien kopiointi on ehdottomasti kielletty.